e
Banner

Etiketler: selman coban



Çobantur Boltaş'ın yeni CEO'su Selman Çoban oldu


Yayın: 01-07-2022

Çobantur Boltas’ın Türkiye’deki CEO’luk görevine sektörün deneyimli isimlerinden Selman Çoban getirildi.




Çobantur Boltas, TurkLog'a yüzde 50 ortak oldu


Yayın: 29-03-2023
Kategori: Lojistik

Çobantur Boltas, belirlediği stratejik hedefleri doğrultusunda yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Lojistik sektörünün 45 yıllık markası son olarak deniz yolu taşımalar konusunda deneyimli bir kadroya sahip TurkLog ile yüzde 50 oranında ortaklık yaptı.   Çobantur Boltas CEO’su Selman Çoban, artık deniz yolu konteyner taşıma operasyonlarını TurkLog ile yürüteceklerini, daha güçlü ve rekabetçi bir altyapıya sahip olduklarını belirtti. TurkLog Yönetici Ortağı Onur Akkuzu ise markalar arasında know-how alışverişiyle belirlenen ortak hedeflere daha hızlı yürüyeceklerini söyledi.




45 yıllık Çobantur Boltas, artık Boltas markasıyla hizmet verecek


Yayın: 14-04-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe 45’inci yılını kutlayan Çobantur Boltas, küreselleşme hedefleri ve stratejileri doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket artık “Boltas” markasıyla hizmet vermeye devam edecek. 




Liman bağlantılı kombine taşımacılık 12,3 milyon tona ulaştı


Yayın: 30-10-2023
Kategori: Lojistik

Demiryolu Taşımacılığı Derneği'nin (DTD) raporuna göre Türkiye’de geçen yıl ihracat kapsamında 5,8 milyon ve ithalat kapsamında 6,5 milyon ton olmak üzere toplam 12,3 milyon ton yük, liman bağlantılı demir yolu kombine taşımalarıyla hedefe ulaştı. Bu durum intermodal taşımacılığa da olumlu yansıdı. Boltas CEO’su Selman Çoban, demir yolu yatırımlarının hızlanmasıyla intermodale talebin daha da artacağını belirtti.